Contact opnemen

Nieuwsgierig geworden?
Bel me voor een afspraak
06 40 66 18 52
info@marlieszwanenburg.nl

Verhuisbericht


Beste lezer, 12-01-2012

Welke persoonlijke doelen heeft u zichzelf gesteld in 2012?

Mijn wens voor 2012 is om nieuwe paden te ontdekken.
De eerste stap die ik daarin onderneem is de aanstaande verhuizing van mijn praktijk.

Per 1 februari is Marlies Zwanenburg Fysiotherapie en Haptonomie gevestigd aan het Sweelinckplein 9-11, 2517 GK te ’s-Gravenhage.

Het telefoonnummer waarop u mij kunt bereiken, blijft ongewijzigd. Vanuit de nieuwe locatie blijf ik u vanzelfsprekend met dezelfde individuele aandacht behandelen voor fysiotherapie en haptonomie.

Naast individuele behandeltrajecten geef ik bovendien samen met psycholoog Joriene de Vos, trainer/coach Lizan ten Have en acupuncturist Renee Braam invulling aan ons gezamenlijk initiatief Sterk op Werk.

Binnen Sterk op Werk bieden wij gecombineerde en in samenspraak afgestemde behandeltrajecten aan. Wij kunnen u hierdoor in de toekomst nog beter van dienst zijn. Bovendien maakt onze brede inzetbaarheid ons een geschikte samenwerkingspartner voor kleine en middelgrote bedrijven. Omdat gezonde werknemers - zeker in economisch spannende tijden - voor ieder bedrijf van levensbelang zijn.

Op vrijdag 10 februari tussen 17 en 19 uur organiseren wij een feestelijke opening van onze nieuwe uitvalsbasis. U bent van harte uitgenodigd deze opening bij te wonen en te proosten op een voortvarend en gezond 2012.

Om Sterk op Werk een mooie lancering te geven, wil ik u bovendien van harte uitnodigen een tweede exemplaar van deze uitnodiging te overleggen aan uw personeelsmanager. Wanneer u de opening gezamenlijk bijwoont, ontvangt u bij vertrek beiden een tegoedbon voor een gratis haptonomie- of fysiotherapiebehandeling.

Tot graag weerziens in mijn en onze nieuwe praktijken!

Vriendelijke groet van Marlies

http://www.marlieszwanenburg.nl | http://www.sterkopwerk.com

Nieuws

Sweelinckplein
13-06-2013

Verhuisbericht
2012